Bemer® Therapie

Wat is Bemer®Therapie?

BEMER® is een vorm van fysische vaattherapie en is een medisch product dat de microcirculatie verbetert/optimaliseert. Verschillende wetenschappelijke studies tonen aan dat door de doorbloeding van de kleinste bloedvaten te verbeteren, het lichaam tot 30% meer zuurstof en vitaminen, mineralen opneemt en de afvalstoffen beter afvoert. Dit zorgt voor verbetering van de microcirculatie van het lichaam. Meer microcirculatie creëert meer gezondheid en dus meer kwaliteit van leven.

In mijn praktijk kan ik BEMER® bij verschillende klachten aan het bewegingsapparaat en stress-gerelateerde klachten in gaan zetten. Ook bij slaapproblematiek kan de BEMER® zeer goed ingezet worden.
Veel problemen en klachten in ons lijf ontstaan vaak door een verminderde doorbloeding van het weefsel. Het gebruik van BEMER® kan een aanvulling bieden op reguliere therapieën maar dus ook op de behandelingen die ik nu al geef, door de doorbloeding van de kleinste haarvaatjes te gaan verbeteren. Maar deze verbetering van de doorbloeding kan ook ter preventie ingezet worden.

Mogelijk kan mijn partnerwebsite van BEMER® nog aanvullende informatie geven/vragen voor je beantwoorden. Bij vragen kan je mij uiteraard altijd zelf benaderen.

http://bymana.bemergroup.com

Ook kan ik je opgeven voor het bijwonen van een online gezondheidspresentatie, hierin wordt in een uur/anderhalf uur uitleg gegeven over de BEMER® en hoe dit voor jou en jouw gezondheid een verbetering kan brengen.

Ben je nieuwsgierig geworden wat BEMER® voor jou kan betekenen? Kijk dan ook nog naar het volgende filmpje:

https://youtu.be/NTDTy8_vOi0

Wil je tijdens jouw reguliere afspraak gebruik maken van de BEMER®? Dan kan dit, voor 15 euro extra zetten we deze therapie ook in tijdens jouw behandeling. Het resultaat van 8 minuten behandeling met de BEMER blijft nog 12 – 16 uur doorwerken in je lichaam.