Wat anderen zeggen

Wat anderen zeggen

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achter laat!

19 Comments
 • Renate
  Beantwoorden

  Bij Cindy voor een massage is echt een moment van rust en heerlijk voor je lijf, en hoofd. Of je nu voor een ontspanningsmassage, een hoofdmassage of een hot stone massage kiest het is allemaal heerlijk en kundig uitgevoerd. Je mag soms zelfs je eigen geur olie kiezen. Kortom, voor een goede massage kan je naar By Mana!

  9 februari 2023 at 19:27
 • Wilko de Vlieger
  Beantwoorden

  Cindy geeft op een ontspannen en rustige manier massage in een prettige omgeving. Na afloop weer een goed gevoel en lekker in je vel. Maak gerust een kennismakingsafspraak, ik kan By Mana iedereen aanraden!

  Wilko

  30 januari 2023 at 10:10
 • Carla
  Beantwoorden

  Cindy’s massages ( gewoon en hot stone )zijn fantastisch en ik probeer dat elke 4 á 5 weken te doen. Ze neemt alle tijd en zorgt voor rust, zodat je heel ontspannen haar prettige praktijk verlaat. Cindy is vakkundig en innemend.

  8 augustus 2022 at 20:34
 • Karlijn
  Beantwoorden

  Voor het eerst een ontspanningsmassage gehad van Cindy. Ik ben echt tot rust gekomen!
  Fijne ruimte, rustgevende muziek en ze laat je echt op je gemak voelen. Ik ben zelfs nog even in slaap gevallen, dat zegt toch wel genoeg.
  Bedankt Cindy!

  26 juli 2022 at 11:06
 • Hannie
  Beantwoorden

  1 maal in de 4 weken naar Cindy voor een ontspanningsmassage, wat een weldaad voor je lichaam en geest. Ik hoop nog heel lang van jou deskundige en fijne manier van masseren te mogen genieten. Vanaf het moment dat je binnen komt bij By Mana, tot het moment dat je weggaat, wordt je door een goede sfeer omgeven. De volgende afspraak staat gelukkig al weer gepland, ik kijk er nu al naar uit.🙏🏻

  14 oktober 2020 at 20:21
 • Soraya
  Beantwoorden

  Een hele fijne massage gehad bij Cindy.
  Ze neemt de tijd voor je en is erg lief en rustgevend.
  Fijne, rustgevende muziek op de achtergrond en lekkere geuren.
  De sfeer is erg prettig en ik heb heel erg genoten van mijn massage.
  Dankjewel Cindy. 🙂

  8 juli 2020 at 17:59
   • Tja wat is er niet fijn aan een behandeling bij bymana? Helemaal niets! Twijfel niet langer en ga het zelf ervaren. Ontspannend, stressverlagend, verlichtend en een cadeautje aan jezelf.

    29 september 2022 at 21:09
 • Anneroos
  Beantwoorden

  Gisteravond heb ik voor het eerst genoten van een super fijne ontspanningsmassage. De sfeer bij By Mana is heel prettig. Cindy is een schat die precies weet wat ze doet. Ik kom zeker terug, aanrader!

  23 juni 2020 at 06:48
 • Sjors
  Beantwoorden

  Vandaag voor de derde keer bij Cindy geweest voor een ‘onderhoudsbeurt’ aan mijn rug, schouders en nek. Wat voelt het iedere keer goed en soepel als ik bij haar van de tafel afstap. Heel graag tot over 4 weken 🙂

  15 juni 2020 at 10:59
 • Cindy is een ontzettend lieve vrouw en heel deskundig!

  10 juni 2020 at 06:28

Geef een reactie