Kinesiologie

Kinesiologie

Heb jij lichamelijke klachten, ben je futloos of vermoeid en kost het je steeds meer energie om alle ballen in de lucht te houden? Dan kan kinesiologie je helpen om weer in balans te komen.
Kinesiologie betekent ‘leer der beweging’ en werkt vanuit de holistische benadering: we kijken naar de mens als geheel en niet alleen naar de klacht.
Kinesiologie werkt spier- en energieversterkend. Het evenwicht tussen samenwerkende spieren en organen wordt hersteld. Door toepassing van kinesiologie houd je het lichaam in optimale conditie én activeer je het zelfherstellend vermogen.

Hoe werkt het?

Met behulp van spiertesten zoeken we uit waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en hoe die balans kan worden hersteld. Tijdens een spiertest oefen ik zachte druk uit op verschillende spieren. De reactie van jouw lichaam geeft mij informatie waarna ik kan bepalen welke technieken ik moet toepassen om blokkades op te lossen. Energie zal weer gaan stromen en je raakt weer in balans.

Voor wie is kinesiologie geschikt?

Kinesiologie is geschikt voor iedereen, van jong tot hoogbejaard. De technieken zijn gemakkelijk toepasbaar en niet belastend. Er worden geen medische handelingen uitgevoerd, maar het is een goede aanvulling op de reguliere zorgbehandelingen.

Kinesiologie omvat verschillende technieken. De technieken waar By Mana mee werkt zijn:

  • Touch for Health
  • Zicht op Leefblind
  • Stress Release

Benieuwd wat By Mana voor jou kan betekenen? Maak hier een afspraak.