Wie ben ik

Stel jij jezelf ook aan mij voor?

Graag stel ik mij voor

Ik ben Cindy van Noort – gediplomeerd bloesemtherapeut, Kinesioloog en masseur – By Mana.

Tijdens mijn carrière in het bedrijfsleven, kwam ik in aanraking met Touch for Health (Kinesiologie). Dit fascineerde mij en heeft mij doen besluiten mij te scholen in Touch for Health. Dit was de start van een doorgaande, nieuwe ontwikkeling, die mij niet meer losliet. Ik ervaarde het belang van aanraking van en verbinding met het lichaam.

Cindy van Noort

Als de energie in het lichaam vrij kan stromen, dan geeft dat een fundament om prettig en gebalanceerd in het leven te staan. Dit boorde zoveel enthousiasme in mij aan, dat ik besloot mij verder te bekwamen in de kinesiologie, bloesemtherapie en vele vormen van massage.

In 2019 besloot ik tot het volgen van mijn hart en daarmee kwam de oprichting van mijn praktijk By Mana.

By Mana vindt het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend en daarom biedt By Mana jou ruimte voor ontspanning en jouw Wel-Zijn. Samen geven wij aandacht aan de manier waarop jij voor jezelf kunt zorgen.

Door mijn effectieve methoden breng ik je makkelijk in verbinding met jouw levensenergie (Mana). Er komt een stroom op gang, je komt in bloei!

Neem contact met mij op en ervaar wat het met jou doet.

Cindy van Noort